(Poistunut julkaisusta)

Työllisty perehdytyksen kautta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi tai avustajaksi
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Innostaako sinua ajatus työskentelystä päiväkodin lapsiryhmässä, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta? Tässä tilaisuutesi, saatamme etsiä juuri sinua!

Me Seuressa perehdytämme työstä kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä sinulla ei tarvitse olla, pääasia, että palat halusta tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa.

Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy kaksi lähiopetuspäivää Seuren toimistolla sekä kaksi harjoittelupäivää perehdytyspäiväkodissa. Seuraavat perehdytykset järjestetään viikoilla 8, 9, 10 ja 11. Järjestämme perehdytyksiä pitkin kevättalvea, joten ei hätää vaikka nämä viikot eivät sovi aikatauluusi. Voit rauhassa odottaa ja hakea perehdytykseen myöhemmin keväällä, kun työskentely on sinulle ajankohtaista. Työpaikkavahdin voit asettaa tästä: https://seure.fi/avoimet-tyopaikat/aseta-tyopaikkavahti/, niin saat tiedon, kun seuraava haku aukeaa.

Perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Keikkailevana lastenhoitajana tai avustajana työskentelet eri päiväkodeissa ja saat kohdistaa työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa on suurin tarve. Pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja ryhmissä, niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa.

Meillä saat työskennellä joustavasti valiten työvuoroja runsaasta tarjonnastamme. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme poimit helposti omaan aikatauluusi sopivat keikat. Voimme myös tarjota sinulle pidemmän määräaikaisen työsuhteen, joten kerro meille toiveesi, niin pyrimme toteuttamaan sen.

Me toivomme sinulta, että:

 • Sinussa on kykyä ja halua toimia lapsille turvallisena ja kannustavana aikuisena
 • Olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa
 • Olet elämänmyönteinen ja kohtaat ihmiset ympärilläsi arvostavasti ja empaattisesti
 • Työskentelytapasi on aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä työyhteisöösi
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta. Eduksi tehtävässä on, jos olet esimerkiksi toiminut lastenhoitajana perheissä, osallistunut vapaa-ehtoistoimintaan tai toiminut harrastusten ohjaajana


Tässä vielä tietoa perehdytyksestä ja työsuhteesta:

 • Perehdytys järjestetään viikoilla 8, 9,10 ja 11 Seuren toimistolla sekä sovitussa perehdytyspäiväkodissa
 • Perehdytys on palkaton ja kestoltaan neljä päivää
 • Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen työllistyt Seurelle ja pääset työskentelemään Helsingin, Espoon ja/tai Vantaan kaupunkien päiväkodeissa
 • Tarjolla on sekä keikkatyötä, että määräaikaisia työsuhteita kevätlukukaudelle
 • Epäpätevän lastenhoitajan palkka on 12,26€/t. Avustajan palkka on 11,46 €/t.


Kiinnostuitko? Hienoa! Hakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti ja kerrot meille, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen
Seurelaiset