(Poistunut julkaisusta)

Työllisty perehdytyksen kautta koulunkäyntiavustajaksi autismi -ja kehitysvammaopetukseen
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Me Seuressa perehdytämme motivoituneita autismi- ja vammaisopetuksesta kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun kouluissa. 

Aikaisempaa kokemusta koulunkäyntiavustajana työskentelystä sinulla ei tarvitse olla, tärkeintä, että palat halusta tehdä merkityksellistä työtä autismikirjon ja kehitysvammaisten oppilaiden parissa. 

Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy kaksi lähiopetuspäivää Seuren toimistolla Sörnäisissä sekä kaksi harjoittelupäivää koulussa. Syksyn perehdytykset järjestetään viikoilla 44

Onnistuneen perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään koulujen autismi -ja kehitysvammaopetuksessa. Työtehtävät sisältävät autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa.  

Töitä on runsaasti tarjolla ja työsuhteiden pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useaan kuukauteen tai koko lukuvuoteen. Työtehtäviä on tarjolla niin ala- kuin yläkouluissa. Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan. Työvuorosi voit helposti valita OmaSeure-mobiilisovelluksestamme. 

Me toivomme sinulta, että: 

  • Sinussa on kykyä ja halua toimia oppilaille turvallisena ja luotettavana aikuisena 
  • Olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään taitojasi oppilasryhmien avustamisessa 
  • Työskentelytapasi on aktiivinen ja luot toiminnallasi ja olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi 
  • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsi- tai nuorisoryhmien ohjaamisesta. Eduksi tehtävässä on, jos olet esimerkiksi toiminut lasten tai nuorten parissa kerho-ohjaajana, partiojohtajana, osallistunut vapaaehtoistoimintaan tai toiminut junioreiden valmentajana. 

Tässä vielä tietoa perehdytyksestä ja työsuhteesta: 

  • Perehdytyksiä järjestetään viikolla 44 Seuren toimistolla Sörnäisissä sekä sovitussa perehdytyskoulussa
  • Perehdytys on palkaton ja kestoltaan neljä päivää 
  • Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen työllistyt Seurelle ja pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun kaupunkien koulujen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa 
  • Tarjolla on sekä keikkatyötä, että määräaikaisia työsuhteita 
  • Koulunkäyntiavustajan palkka on 12,14€/h 

Kiinnostuitko? Hienoa! Hakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti ja kerrot meille, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.