(Poistunut julkaisusta)

Työllisty kansainvälisiin tehtäviin!
Talentgate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

15 osaajaa kansainvälisten yritysten tehtäviin!

Miten kansainvälistää yrityksen palveluita tai tuotteita? Kuinka turvata liiketoiminnan käynnistäminen ja myynnin kasvu digitaalisuuden keinoin? Millaisia prosesseja ja työkaluja kannattaa hyödyntää, jotta pystymme palvelemaan kansainvälisiä asiakkaita näinä poikkeusaikoina?

Koulutamme 15 uutta osaajaa suomalaisille kansainvälisesti toimiville ja kansainvälistyville yrityksille rekrytoivan International Business Talent -koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana perehdyt kansainvälistymisen tuomiin mahdollisuuksiin ja saat kokonaiskäsityksen digityökaluista ja prosesseista, joilla edistää yrityksien kansainvälistymistä. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään mm. myynnin, digimarkkinoinnin, asiakaspalvelun, osto- tai hankintatoimen, logistiikan tai projektinhallinnan parissa. Päivitä kansainvälinen osaamisesi ja työllisty uusiin tehtäviin rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

 

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että kokeneemmille osaajille

Eri toimialojen yritykset kasvuyrityksistä suuriin hakevat ohjelman uusia osaajia työskentelemään monipuolisissa tehtävissään. Kansainvälisten tai kansainvälistyvien yrityksien tavoitteena on turvata liiketoiminnan kasvu mm. digitaalisten työkalujen ja prosessien kehittämisen kautta. Yritykset etsivät osaajia kehittymään sekä kansainvälistä ymmärrystä vaativiin asiantuntijarooleihin, että digi- ja teknologiaosaamista edellyttäviin tehtäviin. Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta, ja tarjolla on uramahdollisuuksia sekä aloitteleville että kokeneemmille osaajille! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja.

Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto tai muutama vuosi relevanttia työkokemusta. Hakeminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai sinulla voi olla jo kokemusta alan tehtävistä - tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi! Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen. 

Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Voit lukea lisää yrityksistä ja mahdollisista tehtävänkuvista nettisivuiltamme osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/internationalturku

 

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen:


1. Tee hakemus TE-palveluiden kautta.

2. Täytä myös tietosi Talentgaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Koulutusohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä koulutushakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana! Hakuaika päättyy 26.10.2020 ja koulutusohjelman alkaa 16.11.2020.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työssäoppiminen tapahtuu.

Talentgatella on valmius toteuttaa sekä haastattelut että koulutukset onlinetoteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/internationalturku tai Kimmo Laine p. 050 4100 908.

 

International Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.uusimaa@te-toimisto.fi.