(Poistunut julkaisusta)

Työkykyvalmentaja, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkueemme vahvistukseksi työkykyvalmentajia henkilöasiakasvalmennustyöhön Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueille kokopäiväiseen ja ainakin vuoden 2020 maaliskuun loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työkykypalvelumme kattaa Kelan ja työeläke- ja vakuutusyhtiöiden henkilöasiakkaiden uusien urapolkujen mahdollistamisen henkilöille, joiden työ- tai toimintakyvyssä on haasteita.

Spring Housen työkykyvalmentajana vastaat itsenäisesti työkykypalveluidemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja ja tuet asiakkaidemme omien valmiuksien kasvamista. Tavoitteenasi on saada aikaan asiakkaillemme selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon tulevaisuudessa. Valmennat pääasiassa Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella ja sijaintisi voi esimerkiksi olla Joensuu tai Kuopio, mutta toimialueen ollessa laaja, työ sisältää matkustusta kyseisillä alueilla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveysalalta (sosionomi, sosiaalityöntekijä, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, kuntoutuksen ohjaaja) tai olet psykologian, kasvatustieteiden tai yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaineena nuorisotyö) tai yhteisöpedagogi.

Sinulta löytyy vähintään kahden vuoden työkokemus opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Sinulle tuttuja palveluverkoston toimijoita ovat esimerkiksi TE-toimisto, terveydenhuollon palvelut, sosiaalitoimi, oppilaitokset ja Kela.
Olet valmis matkustustyöhön Pohjois-Karjalan sekä Pohjois-Savon alueilla. Lisäksi arvostamme alueellista ja paikallista työelämätuntemustasi ja yrityskontaktejasi.
Työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Pääset osaksi työelämän aitiopaikkaa ja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa pääset tekemään yhteiskunnan ja yksilöiden kannalta merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 13.10.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja työkykyvalmentajan tehtävästä saat puhelimitse Inka Kotsalaiselta keskiviikkona 2.10.2019 klo 9-10 numerosta 044 5242 310. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Inka Kotsalainen
HR-koordinaattori
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 5242 310 || vaihde (09) 726 2800
inka.kotsalainen@springhouse.fi || www.springhouse.fi
|| Spring House on osa StaffPoint-konsernia ||