(Poistunut julkaisusta)

Työkykyvalmentaja, Keski-Suomi ja Pirkanmaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020
Spring Housen työkykyvalmentajana olet mukana kanssamme kehittämässä, mallintamassa ja myös toteuttamassa uudenlaisia työelämälähtöisiä osatyökykyisten palvelumalleja. Valmennustyössäsi rakennat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja ja tuet asiakkaidemme omien valmiuksien kasvamista. Tavoitteenasi on saada aikaan kuntoutusasiakkaillemme selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon muuttuneesta terveydentilanteesta huolimatta. Valmennat pääasiassa Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on jo aiempaa kokemusta muutaman vuoden ajalta henkilöasiakasvalmennuksesta erityisesti osatyökykyisten asiakkaiden kanssa sekä mielellään kokemusta myös työeläke- ja vahinkokuntoutuksesta. Teemme päivittäin tiiviisti työtä työllistymisen mahdollistamiseksi ja arvostamme alueellista ja paikallista työelämätuntemustasi ja yrityskontaktejasi. Sinulle tuttuja palveluverkoston toimijoita ovat esimerkiksi TE-toimisto, terveydenhuollon palvelut, sosiaalitoimi, oppilaitokset ja Kela, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä myös tässä tehtävässä. Arvostamme sosiaali- ja terveysalan korkeakoulutusta, mutta koulutusta tärkeämpää ovat aito persoonasi ja kokemuksesi.


Olet kehittämisorientoitunut, työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös työkykypalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa pääset tekemään yhteiskunnan ja yksilöiden kannalta merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Näin kollegasi kuvailee työtänsä meillä: "Työskentely Spring Housen työkykytiimissä tuntuu merkitykselliseltä, työssä saa olla mukana luomassa uusia polkuja asiakkaille ja kokea onnistumisia yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta huikean tiimin ja huippupomon tuella. Vuosien aikana on saanut olla mukana uuden kehittämisessä, ja parasta työssä on ehdottomasti vauhdikkuus, monipuolisuus sekä mahdollisuus rakentaa omannäköinen kokonaisuus työpäivistä."

Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.
Lisätietoja työkykyvalmentajan tehtävästä saat puhelimitse työkykypalveluiden johtajalta Sanna Salmiselta 22.7.2020 klo 14-15 tai 29.7. klo 10.30-11.30 numerosta 0505993671, muina aikoina emme vastaa tiedusteluihin.


Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkueemme vahvistukseksi työkykyvalmentajaa henkilöasiakasvalmennustyöhön Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueille kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työkykypalvelumme kattaa Kelan ja työeläke- ja vakuutusyhtiöiden henkilöasiakkaiden uusien urapolkujen mahdollistamisen henkilöille, joiden työ- tai toimintakyvyssä on haasteita.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi