Työkykyvalmentaja, Helsinki
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022
Sinä ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen valmentaja - luethan lisää, sillä tilaisuutesi on ovella!

Spring Housen työkykyvalmentajana olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä uudenlaisia, työelämälähtöisiä osatyökykyisten palvelumalleja. Etsimme valmentajaa erityisesti NUOTTI-valmennuksiin, sekä TEAK-kuntoutuksiin. Valmennustyössäsi rakennat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja ja tuet asiakkaidemme omien valmiuksien kasvamista. Valmentaminen tapahtuu joko yksilöllisesti tai pienryhmissä asiakkaiden lähtökohdille ihanteellisimmalla tavalla. Tavoitteenasi on löytää kuntoutusasiakkaillemme selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon muuttuneesta terveydentilanteesta huolimatta.

Teemme asiakkaan kanssa päivittäin tiiviisti työtä työllistymisen mahdollistamiseksi ja arvostamme alueellista ja paikallista työelämätuntemustasi ja yrityskontaktejasi. Sinulle tuttuja palveluverkoston toimijoita ovat esimerkiksi TE-toimisto, terveydenhuollon palvelut, sosiaalitoimi, oppilaitokset ja Kela, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työsi alkaa mahdollisimman pian ja työskentelypaikkasi on pääsääntöisesti Helsingissä Ruoholahdenkadulla. Tilanteen vaatiessa toivomme avointa asennetta matkustamista ja muidenkin työkykypalveluiden tuottamista kohtaan.


Edellytämme sinulta

Olet koulutukseltasi jokin seuraavista: toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, psykologi, sosionomi (AMK), sosiaalityöntekijä, tai esimerkiksi kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
Sinulla on viimeisen 10 vuoden ajalta vähintään 10kk kokoaikaista kokemusta työhönvalmennuksesta, työhönkuntoutuksesta tai työelämään ohjaamisen parista. Tähän työtehtävään ihanteellisinta on työkokemus KELA:n ammatillisen kuntoutuksen palvelun tuottamisesta.
Sinulta löytyy NUOTTI-valmentajan pätevyys
Tunnuslauseemme on "Sydämellä huipulle" -kaikkea toimintaasi ohjaa siis pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös työkykypalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Näin kollegasi, kehityspäällikkö Piia Kratch kuvailee työtänsä meillä: "Työskentely Spring Housen työkykytiimissä tuntuu merkitykselliseltä, työssä saa olla mukana luomassa uusia polkuja asiakkaille ja kokea onnistumisia yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta huikean tiimin ja huippupomon tuella. Vuosien aikana on saanut olla mukana uuden kehittämisessä, ja parasta työssä on ehdottomasti vauhdikkuus, monipuolisuus sekä mahdollisuus rakentaa omannäköinen kokonaisuus työpäivistä."
Pääset siis tekemään kanssamme yhteiskunnan ja yksilöiden kannalta todella merkityksellistä työtä ja kehittymään urallasi. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki.
Hakemaan siis, täällä joukkueesi ja asiakkaasi jo odottavat sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.

Lisätietoja tehtävästä saat kuntoutuspäälliköltämme Jaana Bisteriltä p.04578817094.


Lisätietoja

Jonna Seppälä
Rekrytoija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4274
jonna.seppala@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot