Työkykyvalmentaja, Helsinki
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021
Sinä ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen valmentaja - luehan lisää, sillä tilaisuutesi on ovella!

Spring Housen työkykyvalmentajana olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä uudenlaisia, työelämälähtöisiä osatyökykyisten palvelumalleja. Valmennustyössäsi rakennat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja ja tuet asiakkaidemme omien valmiuksien kasvamista. Valmentaminen tapahtuu joko yksilöllisesti tai pienryhmissä asiakkaiden lähtökohdille ihanteellisimmalla tavalla.
Tavoitteenasi on löytää kuntoutusasiakkaillemme selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon muuttuneesta terveydentilanteesta huolimatta.

Teemme asiakkaan kanssa päivittäin tiiviisti työtä työllistymisen mahdollistamiseksi ja arvostamme alueellista ja paikallista työelämätuntemustasi ja yrityskontaktejasi. Sinulle tuttuja palveluverkoston toimijoita ovat esimerkiksi TE-toimisto, terveydenhuollon palvelut, sosiaalitoimi, oppilaitokset ja Kela, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä.

Työsi alkaa mahdollisimman pian ja työskentelypaikkasi on pääsääntöisesti Helsingissä Ruoholahdenkadulla. Tilanteen vaatiessa toivomme avointa asennetta matkustamista ja muidenkin työkykypalveluiden tuottamista kohtaan.


Edellytämme sinulta

Olet koulutukseltasi jokin seuraavista: toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, psykologi, sosionomi (AMK), sosiaalityöntekijä, kuntoutuksen ohjaaja (AMK) tai yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaineena kuntoutustiede).

Sinulla on viimeisen 10 vuoden ajalta vähintään 10kk kokoaikaista kokemusta työhönvalmennuksesta, työhönkuntoutuksesta tai työelämään ohjaamisen parista.
Tähän työtehtävään ihanteellisinta on työkokemus KELA:n ammatillisen kuntoutuksen palvelun tuottamisesta.

Tunnuslauseemme on "sydämellä huipulle" -kaikkea toimintaasi ohjaa siis pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös työkykypalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Näin kollegasi, kehityspäällikkö Piia Kratch kuvailee työtänsä meillä:

"Työskentely Spring Housen työkykytiimissä tuntuu merkitykselliseltä, työssä saa olla mukana luomassa uusia polkuja asiakkaille ja kokea onnistumisia yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta huikean tiimin ja huippupomon tuella. Vuosien aikana on saanut olla mukana uuden kehittämisessä, ja parasta työssä on ehdottomasti vauhdikkuus, monipuolisuus sekä mahdollisuus rakentaa omannäköinen kokonaisuus työpäivistä."

Pääset siis tekemään kanssamme yhteiskunnan ja yksilöiden kannalta todella merkityksellistä työtä ja kehittymään urallasi. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki.

Hakemaan siis, täällä joukkueesi ja asiakkaasi jo odottavat sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.
Lisätietoja tehtävästä saat kuntoutuspäälliköltämme Jaana Bisteriltä p.04578817094.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
HR-asiantuntija
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot