(Poistunut julkaisusta)

Työkykyvalmentaja, Helsinki
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Onko intohimosi valmentaa ja tukea asiakkaita kohti omannäköistä tulevaisuutta ja työelämää? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana työelämän ammattilaisten joukkuettamme? Mikäli vastaat kyllä, olemme kiinnostuneet juuri Sinusta. Nyt etsimme iskukykyisen ja intoa täynnä olevan joukkueemme vahvistukseksi työkykyvalmentajaa mielenkiintoisiin valmennuspalveluihin Helsinkiin. Työ on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen. Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme ja ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Me Spring Housella olemme työelämän ammattilaisia ja vaikuttavalla työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on noin 180 valmentamisen ammattilaista. Valmennustoimintamme kasvaessa etsimme vahvistusta joukkueeseemme, joka koostuu mm. sosiaalialan ammattilaisista, psykologeista, sekä työkyky -ja uravalmentajista. Työkykyvalmentajana toimit projekteissamme ensisijaisesti yksilöiden valmentajana ja pääset rakentamaan erilaisia polkuja kohti työelämää. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työ tapahtuu Helsingissä.


Edellytämme sinulta

Sinulla on sosiaalialan tutkinto (sosionomi amk, sosionomi ylempi amk tai sosiaalityöntekijä) ja olet mielellään suorittanut myös työvalmentajan erikoisammattitutkinnon tai sitä vastaavan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden erikoisammattitutkinnon.
Sinulta löytyy kokemusta eri asiakaskohderyhmistä ja olet kokenut sosiaalialan konkari erityisesti henkilöasiakasvalmennuksessa ja -ohjauksessa. Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta yksilöllisistä työhönvalmennusten toteuttamisista, sosiaalisesta kuntoutuksesta, työkyvyn selvittämisestä ja tietoteknisestä ohjaamisesta ja tuesta. Lisäksi verkostoyhteistyö on sinulle tuttua henkilöasiakkaan tilanne ja tarpeet huomioiden. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja haet kestäviä ratkaisuja.
Etunasi on englannin ja ruotsin kielen asiakaspalvelutasoinen kielitaito.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan ja kokopäiväisen työn kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Me StaffPoint-konsernissa työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 osaajaa ympäri Suomen. Meillä pääset osaksi työelämän aitiopaikkaa. Olemme rohkeita suunnannäyttäjiä ja kehitämme jatkuvasti Suomalaista työelämää. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tai puhelimitse Silja Grönholmilta silja.gronholm@springhouse.fi / 0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi