(Poistunut julkaisusta)

Työkykyneuvoja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Työnkuvasi

Haemme tiimiimme energistä, asiakaslähtöistä työkykyneuvojaa. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme neuvonta erityisesti tilanteissa, joissa asiakkaan työkyky on alentunut ja työkyvyn menettämisen uhka on olemassa.

Tehtävässä keskeistä on olla yhteydessä asiakkaisiin, joiden sairauspoissaolot pitkittyvät ja

• selvittää tehdyt jatkosuunnitelmat hoidon, kuntoutuksen ja työhönpaluun osalta tai

• ohjata asiakasta näiden selvittämiseksi sekä

• ohjata asiakas tarvittaessa työterveyshuollon palveluiden piiriin.

 

Pidät aktiivisesti ja oma-aloitteisesti yhteyttä sopimus- ja yhteistyökumppaneihimme ja pystyt neuvomaan asiakkaitamme myös englanniksi.

Merkittävänä osana tehtävääsi on osallistua aktiivisesti vakuutuskassan toiminnan kehittämiseen prosessien ja työkalujen osalta sekä tuottaa uusia ja päivittää jo olemassa olevia vakuutuskassan ohjeita muun muassa nettisivuillemme.

Osallistut myös Kela-etuuksien ja kassan sääntöjen mukaisten korvausten etuuskäsittelytyöhön. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen työn vakuutuskassan asiakaspalvelun ja etuuskäsittelyn parissa. Pääset mukaan vakuutuskassan palveluiden kehittämiseen pienen tiimimme jäsenenä.

Enerkemin työntekijänä työnantajasi on Fortum, joka tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän lisäksi mm. nykyaikaiset, viihtyisät työtilat, joustavan työajan, kattavan työterveyshuollon sekä monipuolisia muita terveyttä ja työkykyä ylläpitäviä ja edistäviä työkaluja.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää, että sinulla on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja sinulla on aikaisempaa osaamista kuntoutusasioista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää, että hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat.

Olet ulospäinsuuntautunut ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä. Toimit myönteisesti ja ratkaisukeskeisesti hektisessäkin arjessa. Lisäksi olet kiinnostunut asioiden kehittämisestä ja muutokset koet mahdollisuuksina. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmämme http://www.fortum.com/urapolku kautta viimeistään 3.2.2020. Lisätietoja tehtävästä saat kassanjohtaja Petra Lassilalta soittamalla 040 820 4907 arkisin klo 8-16 tai lähettämällä sähköpostia petra.lassila@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Enerkemin kotisivut: www.enerkemi.fi