(Poistunut julkaisusta)

Työkykyjohtamisen tiimiesimies
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Kiinnostaako sinua liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen ja työn muutoksen teemat? Tiedätkö, miten organisaatioissa ehkäistään työkykyriskejä, viedään läpi muutosta ja tuetaan aikaansaamista? Onko sinulla kokemusta yhteistyöstä liiketoimintajohdon, esimiesten, HR:n ja työterveyshuollon kanssa? Oletko innostava ja kehittävällä otteella toimiva esimies, joka hallitsee sekä verkoston, että etäjohtamisen taidot?

Haemme vakituista esimiestä johtamaan Varman alueellisista työkykypalveluista vastaavien kehityspäälliköiden muutaman hengen tiimiä. Vastaat lisäksi ympäri Suomen olevan ulkoisen palveluntuotantoverkoston koordinoinnista. Vastaat tiimisi suoritustavoitteiden saavuttamisesta sekä rakennat asiakaspalvelukokemuksen laatua ja työkykyjohtamisen alueellista palvelumallia.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja kohdatessasi erilaisia ihmisiä sekä kykyä sopeutua muutostilanteisiin. Tiimiesimiehen roolissa toimit ryhmäsi jäsenten valmentavana ja kannustavana esimiehenä. Koet paloa asiakastyöhön ja saa asiat sujumaan arjen tiukoissakin tilanteissa.

Tunnistatko itsesi näistä:

  • sinulla on laaja-alainen osaaminen työkykyjohtamisen eri teemoista
  • haluat työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa konsultoivalla otteella
  • sinulla on kokemusta ja näyttöä palveluiden johtamisesta ja esimiestyöstä
  • tahdot kehittää uusia toimintatapoja ja palvelumalleja asiakastyöhön
  • sujuva englannin ja ruotsin kielen taito

Tiimisi on osa Varman työkykyjohtamisen osastoa. Toimipaikkasi on jossakin maakuntien kasvukeskuksista (Turku, Jyväskylä, Kuopio/Mikkeli). Työ sisältää matkustamista.

Tuemme kehittymistäsi esimiehenä ja työkykyjohtamisen huippuasiantuntija. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän asiakas- ja esimiestyön parissa sekä huikean näköalapaikan suomalaiseen työelämään.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa työkykyjohtaja Hanna Kankainen. Tavoitat hänet numerosta 050 385 9310, keskiviikkona 17.10. klo 14 - 16 sekä keskiviikkona 24.10. klo 15 - 16.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 28.10.2018. Voimme edetä haastatteluissa ja paikkojen täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.

Haemme myös työkykyjohtamisen kehityspäällikköä. Voit hakea molempia tehtäviä samalla hakemuksella. Täytäthän hakemuslomakkeen sen ilmoituksen kautta, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Hakemuslomakkeella voit tarkentaa haluatko hakea molempia tehtäviä.