(Poistunut julkaisusta)

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Kiinnostaako sinua liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen ja työn muutoksen teemat? Tiedätkö, miten organisaatioissa ehkäistään työkykyriskejä, viedään läpi muutosta ja tuetaan aikaansaamista? Onko sinulla kokemusta yhteistyöstä liiketoimintajohdon, esimiesten, HR:n ja työterveyshuollon kanssa?

Haemme vakituista työkykyjohtamisen kehityspäällikköä tunnistamaan ja tukemaan eri puolella Suomea toimivien asiakasorganisaatioittemme työkykyjohtamisen tarpeita ja tavoitteita. Tehtävässä pääset konsultoimaan, fasilitoimaan ja valmentamaan asiakkaitamme liiketoimintalähtöisessä työkykyjohtamisessa ja sen käytännön toteutuksessa.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on:

  • aktiivinen ja kehittävä työote sekä paloa asiakastyöhön
  • yhteistyötaitoja ja halua onnistua ja rakentaa uutta yhdessä
  • valmennus- ja fasilitointiosaamista
  • vankkaa ja laaja-alaista työkykyjohtamisen osaamista
  • liiketoiminnan ja HR-prosessien käytännön ymmärrystä
  • sujuva englannin ja ruotsin kielen taito


Tuemme kehittymistäsi työkykyjohtamisen huippuasiantuntija. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän asiakastyön parissa sekä huikean näköalapaikan suomalaiseen työelämään. Toimipaikkasi on jossakin maakuntien kasvukeskuksista (Turku, Jyväskylä, Kuopio/Mikkeli). Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan suomalaiseen työelämään ja yrityksiin sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Työ sisältää matkustamista.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa työkykyjohtaja Hanna Kankainen. Tavoitat hänet numerosta 050 385 9310, keskiviikkona 17.10. klo 14 - 16 sekä keskiviikkona 24.10. klo 15 - 16.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 28.10.2018. Voimme edetä haastatteluissa ja paikkojen täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.

Haemme myös työkykyjohtamisen kehityspäälliköiden esimiestä. Voit hakea molempia tehtäviä samalla hakemuksella. Täytäthän hakemuslomakkeen sen ilmoituksen kautta, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Hakemuslomakkeella voit tarkentaa haluatko hakea molempia tehtäviä.