(Poistunut julkaisusta)

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö (Tampere)
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020
Elon työkyvyttömyysriskinhallinta hakee joukkoonsa työkykyjohtamisen kehittämispäällikköä Tampereelle, päätoimialuuena Pirkanmaa. Palvelujemme tavoitteena on tukea asiakasyrityksissä tehtävää työkyvyttömyyseläkkeitä ennaltaehkäisevää työtä konsultoimalla hyviä henkilöstö- ja työkykyjohtamisen käytäntöjä. Työkykyjohtamisen asiantuntijana toimit reilun viidentoista hengen työkyvyttömyysriskinhallinnan tiimissä, jonka ammattilaiset toimivat eri puolilla Suomea. Työ on erittäin itsenäistä asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyötä.

Tehtävänäsi asiantuntijana on

- auttaa asiakasyritystä tunnistamaan työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn vaikuttavat tekijät
- konsultoida sopivia käytäntöjä työkykyjohtamisen ja henkilöstöjohtamisen prosessien kehittämiseen
- alentaa yritysten työkyvyttömyydestä aiheutuvia kustannuksia
- edistää asiakasyritysten myönteistä työskentelyilmapiiriä

Teet yhteistyötä Elon asiakasvastuullisten, kumppaneiden ja ulkoisten asiantuntijoiden kanssa sekä eri toimialojen asiakasyrityksen johdon, HR:n ja esimiesten kanssa. Olet mukana monessa hankkeessa samanaikaisesti ja osallistut palvelujen kehittämiseen. Työ edellyttää sinulta joustavuutta sekä ajo- ja matkustusvalmiutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta

soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja merkittävää työkokemusta henkilöstön tai työkykyjohtamisen kehittämistehtävistä. Sinulla on vankka kokemus tiiviistä yhteistyöstä yritysasiakkaiden parissa työskentelystä sekä laajaa osaamista hyvistä henkilöstö- ja työkykyjohtamisen käytännöistä. Olet myös hyvä kommunikoija ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Esiintyminen on sinulle luontevaa. Sujuva suomenkielen osaaminen on välttämätöntä ja englanninkielen taito auttaa sinua työssäsi. Etsimme henkilöä, jolla on innostunut, asiakassuuntautunut ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Tarjoamme sinulle

haasteellisen tehtäväkentän kehityshakuisessa yksikössämme. Saat mahdollisuuden kehittyä eläkealan työkykyjohtamisen osaajaksi ja pääset työskentelemään erittäin itsenäisenä työkykyjohtamisen kehittäjänä asiakasyrityksissämme. Elolaisena saat myös käyttöösi erittäin hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työhyvinvointijohtaja Anu Suutela-Vuorinen. Tavoitat hänet puhelimitse ke 23.9. klo 12-13, to 24.9. klo 9-11 ja pe 25.9. klo 12-14 numerosta 0449863272.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemuslomake CV:n, hakemuksen ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.elo.fi/rekry viimeistään 29.9.2020.