(Poistunut julkaisusta)

Työkoneiden ja työkalujen myyjä
Kopadi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme arvostetulle asiakkaallemme Kopadi Oy:lle myyjää pitkäkestoiseen työsuhteeseen liikkuvaan myyntityöhön pääkaupunkiseudulle. Myytävät tuotteet ovat timanttityökalut, työmaatekniikka, purku- ja maanrakennustuotteet ja huoltopalvelut.

Työ on isolta osin liikkuvaa ja se pitää sisällään uusien asiakassuhteiden solmimista. Työ sisältää timanttityökalujen ja rakennusalaan liittyvien koneiden myymistä suoraan loppukäyttäjille.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta myynnistä ja/tai myyntihenkistä asennetta, sekä kokemusta liikkuvasta työstä. Ymmärrät liikkuvan työn haasteet ja osaat toimia hyvin asiakkaiden kanssa eri tilanteissa. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja motivoitunut myynnistä kiinnostunut henkilö joka on tottunut hoitamaan hommat loppuun hyvällä asenteella. Sopiva tausta tehtävään on tekninen tai rakennusalan koulutus tai vastaava työkokemus.

Tarjoamme vakaan ja pitkäkestoisen määräaikaisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä kilpailukykyisellä kiinteällä palkalla ja osana huippuporukkaa. Perehdytämme myyjän tuotteisiin ja annamme hänelle vahvan tiimin tuen.

Mikäli tunnistit itsesi hakemastamme profiilista, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö! Haethan tehtävää nopeasti, sillä se täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi