(Poistunut julkaisusta)

Työkoneenkuljettaja /pihamies
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Novart Oy:lle Nastolaan reipasta ja itsenäiseen työhön pystyvää pihamiestä, joka hallitsee traktorilla ja isolla pyöräkuormaajalla ajamisen. Työt alkaisivat sopimuksen mukaan ja töitä ensi arviolta 3-6kk, mahdollisesti pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään seuraavissa vuoroissa: klo 6-14.30, 7-15.30 ja 14.30-23.
Odotamme sinulta
Valittavalla tekijällä tulee olla aikaisempaa työ/muuta kokemusta traktorilla ja pyöräkuormaajalla ajamisesta. Työssä käytät näitä kahta työkonetta päivittäin, joten osaamisen taso oltava hyvä. Etsimämme tekijä omaa myös hyvän paineensietokyvyn.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa sopimuksen mukaan pian.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.