(Poistunut julkaisusta)

Työkoneenkuljettaja Äänekoskelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Tarjoamme paikkaa modernissa konealan yrityksessä. Asiakasyrityksemme tarjoaa asiakkailleen palveluita niin kaupan, kuin kaivos- ja suurteollisuudenkin parissa. Tarjontaa löytyy muun muassa tehdaspalveluista ja kunnossapitotöistä. Niin pienet kuin isotkin toimeksiannot hoidetaan asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla loppuun saakka.

Olisitko sinä seuraava palanen tätä ammattitaitoista porukkaa?

Etsimme työkoneenkuljettajaa monipuolisiin tehtäviin sellun käsittelyn parissa. Tehtävässä menestymisessä eduksi on aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta ja puoliperävaunun kuljettamisesta. Tämän lisäksi hyvät IT-taidot katsotaan suurena etuna. Jos kaiken tämän lisäksi olet aikaisemmin työskennellyt sellun käsittelyn parissa, ei siitäkään ole suurempaa haittaa! Töitä tehdään 12 tunnin vuoroissa TAM 37, palkkaus sopimuksen mukaan/mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Mikäli tunnistit edes osan edellä mainituista kohdista kolahtavan nappiin kohdallasi, laita hakemusta tulemaan! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Kati Vartiainen ma-pe klo 9-15 p. 050 3493 692 .