(Poistunut julkaisusta)

Työkokeilija, Työttömille suunnattu työkokeilu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Työkokeilija, Työttömille suunnattu työkokeilu

Työavain 3-88-19
Määräaikainen harjoittelu alkaen 01.02.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 31.12.2019 kello 15:45
Espoon kaupunginkirjasto , . 02770 Espoo
Sivistystoimi, Kaupunginkirjasto
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme avustaviin tehtäviin työkokeilijoita/harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin. Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelu, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen. Arvostamme erityisesti seuraavia: - mediaosaaminen - kuvankäsittelytaidot - käsi- ja tekstiilityötaidot - soittotaidot - studiotaidot - kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä tai halua työskennellä lasten- ja nuortenkirjastopalveluiden parissa Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille.


Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500. Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta. Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, sosiaalisuutta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 6h päivässäLisätietoja tehtävästä
.
.
tyokokeilu.kirjasto@espoo.fi