(Poistunut julkaisusta)

Työkaluvalmistaja/korjausasentaja Tuusulaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut teolliseen tuotantoon, tuotekehitykseen ja alihankintaan erikoistunut yritys. Haemme heidän osaavaan joukkoonsa vahvistusta nimikkeellä

Työkaluvalmistaja/korjausasentaja Tuusulaan

Tulet työskentelemään osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti yksivuorotyössä. Työtehtäviin kuuluu työkalujen suunnittelu ja valmistus sekä käytettävien työkalujen ja koneiden kunnossapito. Etsimme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, metallien koneistusosaamista, alan koulutus ja itsenäiseen työhön kykenevä ahkera asenne.

Toivomme myös metallipajatuotannossa tarvittavien työkalujen tuntemusta ja työkalujen suunnittelussa tarvittavaa materiaali- ja lämpökäsittelyosaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Mahdollisen vuorotyön vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

KIINNOSTUITKO?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Työkaluvalmistaja/korjausasentaja Tuusulaan. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mahdolliset tiedustelut: Inga Koivumäki, s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852.