(Poistunut julkaisusta)

Työkaluvalmistaja/korjausasentaja Tuusula
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Vepe Oy:n tarina alkaa vuodesta 1934, jolloin Viljo Peltonen perusti metallialan yrityksen Helsinkiin, Hakaniemen rantaan. Tuolloin omien tuotteiden, esim. aluslevyjen ja ikkunan salparautojen lisäksi valmistettiin erilaisia koneita toisille yrityksille. Vähitellen toiminta laajentui ja yritys muutti ensin Malmille, jonka jälkeen lentokentän kupeeseen, Vantaalle.

Työturvallisuus ja tehokkuus ovat avainsanoja Vepe Oy:n tuotekehityksessä. Rakennustyömailla Vepe tunnetaan mm. turvakaiteista ja turva-askelmista. Vepe tuo myös laatua liikuntapaikoille mm. jääkiekkokaukaloiden, monitoimikenttien ja katsomoiden muodossa.

Nyt Vepeläiset etsivät porukkaansa työkaluvalmistajaa / korjausasentajaa. Työhön valittavalta toivotaan ammatitaitoista työotetta ja pitkää työkokemusta alalta.


Edellytämme sinulta

- Epäkeskopuristimien sekä muiden metallipajatuotannossa tarvittavien työkalujen käyttö-, suunnittelu-, valmistus-, huolto,- asennus- ja asetusosaamista

- Metallien koneistusosaamista

- Työkalujen suunnittelussa tarvittavaa materiaali- ja lämpökäsittelyosaamista

- Luotettavaa, ahkeraa ja itsenäiseen työhön kykenevää asennetta

- Tiimityöskentelytaitoa, positiivista asennetta ja halua kehittyä

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen arvostetussa yrityksessä

- Mukavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa StaffPoint.fi.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi