(Poistunut julkaisusta)

Työkalusuunnittelija
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Haemme asiakasyrityksellemme

TYÖKALU- JA TUOTESUUNNITTELIJAA

Työaika on pääasiassa toimistotyöaika. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Asiakkaamme rekrytoi sopivan työntekijän myöhemmin.

Olet hankkinut jo muutaman vuoden käytännön kokemuksen työkalu- tai tuotesuunnittelusta mielellään ohutlevypuolelta. Odotamme Vertex G4 ohjelmiston tuntemusta. Myös kokemus tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Olet luova tekijä, haluat oppia uutta ja osaat miettiä innovatiivisia ratkaisuja. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.