(Poistunut julkaisusta)

Työkalusuunnitelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle Työkalusuunnittelijaa. Asiakkamme on kansainvälinen tarkkojen metallikomponenttien valmistaja, joka tekee myös vaativaa kokoonpanoa.

Työkalusuunnittelijan tehtävässä vastaat työkalujen suunnittelusta ja yhteistyön sujuvuudesta työkalujen osalta globaalien asiakkaiden kanssa. 

Tehtävässä edellytetään:

- Vähintään insinööritason koulutusta

- Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- Kokemusta CAD-piirtämisestä

- Kokemusta jonotyökaluista sekä tuntemusta komponenttien valmistusmenetelmistä

Eduksi luetaan:

- Kokemus projektinhallinnasta

- hinnoittelutietämys

- Tietämys laadun kehittämisestä

Etsimämme hakija on joustava, järjestelmällinen ja rauhallinen työntekijä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä päättäväisyyttä.

Vastineeksi tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan työn mukavassa työympäristössä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tarvittaessa: 

Henkilöstöassistentti: Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi