(Poistunut julkaisusta)

Työkaluosaston vastaava K-Rauta Kaustinen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

K-Rauta ketjuun kuuluva Kaustisen Kauppakeskus Oy on monipuolinen laajan valikoiman rautakauppa. Palvelemme noin 20 ammattilaisen voimin niin rakentajia, remontoijia kuin ammattiasiakkaita ammattitaidolla. Panostamme myymälämme ja palveluidemme kehittämiseen. Liiketoimintamme on kasvanut viime vuosina.

Haemme K-Rauta Kaustisen myymälän palvelukseen kasvun tueksi

Työkaluosaston vastaavaa

Vastaamaan työkaluosaston myynnistä ja esillepanosta. Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen myyntityö niin ammatti- kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen.  Työssäsi toimit laajan käsi- ja sähkötyökalujen tuotevalikoiman parissa. Tehtäviisi kuuluu myös osaston kehittäminen ja uusien myyntimahdollisuuksien kartoittaminen.

Odotamme myyntihenkisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Olet päämääräkeskeinen ja tavoitehakuinen. Motivoidut myynnissä onnistumisista ja uusista myyntimahdollisuuksista, isoista ja pienistä sekä haluat kehittää osastoasi ja omaa osaamistasi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta. Et lannistu kohdatessasi haasteita ja vastoinkäymisiä. Alan kokemus ja ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan, henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!