(Poistunut julkaisusta)

Työkalunvalmistaja, Tikka Spikes Oy
Gometan Oy | Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia.

Haemme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle oma-aloitteista ja oppimiskykyistä TYÖKALUJEN VALMISTAJAA työkaluosastolle kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet, että työskentely konepajaympäristössä on miellyttävää etkä kaihda mahdollista vuorotyötä, saatat olla hakemamme henkilö. Työ tapahtuu NC-ympäristössä ja se tehdään alkuun koneistuskeskuksella tai NC-sorvilla. Tulevaisuudessa on mahdollista työskennellä myös eri tehtävissä työkaluosastolla. Odotamme hakijoilta moniosaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta ja ammattimaista otetta työskentelyyn. 

Eduksesi katsotaan:
- kone- ja metallialan koulutus
- työkokemus työkalujen valmistuksesta
- hionnan ja kipinätyöstön tuntemus
- NC-koneistus- ja CAD/CAM osaaminen
- oma-aloitteisuutta
- kykyä oppia uusia asioita nopeasti

Myös juuri opintonsa päättäneet tai keväällä valmistuvat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Koska työ vaatii erityisosaamista, olemme tarvittaessa valmiita kouluttamaan valitsemamme henkilön haettavaan tehtävään.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.3.2020, niin olet mukana hakuprosessissa. Tarjoamme miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.