(Poistunut julkaisusta)

Työkalumekaanikko Oy Prevex Ab Uusikaarlepyy
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab on Euroopan suurin keittiö- ja kylpyhuonevesilukkoja valmistava kansainvälinen yritys joka toimii Uudessakaarlepyyssä ja jolla on tytäryhtiö Puolassa sekä on osa KWH-yhtymää. Valmistamme ja markkinoimme muovituotteita useisiin tuoteryhmiin jotka liittyvät keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Pääasialliset tuoteryhmät ovat vesilukot keittiöaltaisiin ja pesualtaisiin. Prevex ryhmän budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 on 38 miljoonaa euroa. Viennin osuus Uudenkaarlepyyn tehtaasta on 90%. Uudenkaarlepyyn tehtaassa on korkea automaatioaste ja työllistämme 150 henkeä. Tämän lisäksi tytäryhtiömme Puolassa työllistää 100 henkeä.
Toimenkuva
Vahvistamme tehtaamme organisaatiota ja etsimme huolto- ja kunnossapito-osastollemme

Työkalumekaanikkoa

työskentelemään mekaanisessa kunnossapidossa. Tehtävät sisältävät valumuotteihin tarvittavien työkalujen ja osien huoltoa sekä sovitusta, hiontaa, kiillotusta, hitsausta sorvaamista ja jyrsintää.
Odotamme sinulta
Olet tarkka ja huolellinen sekä oma-aloitteinen. Sinulla on kyky ja halu työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.
Koulutus ja työkokemus
Menestyäksesi tehtävässä sinulle tulee olla kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja piirustusten lukutaitoa. Lisäksi osaat kommunikoida sekä suomeksi että ruotsiksi.
Muut tiedot
Tarjoamme

Paikan kasvavassa ja laajenevassa yrityksessä, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa ympäristössä.

Oletko valmis vastaanottamaan uusia haasteita ja kasvamaan yhdessä yrityksemme kanssa?

Tartu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 18.2.2018

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä VMP Groupin kanssa. Lisätietoja antaa VMP Groupin rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. +358 40 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.