Työkalujen valmistaja, Tikka Spikes Oy
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

"Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia."


Haemme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle oma-aloitteista ja oppimiskykyistä TYÖKALUJEN VALMISTAJAA työkaluosastolle kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle sekä työuraansa aloittavalle tekijälle!

Jos koet, että työskentely konepajaympäristössä on miellyttävää etkä kaihda mahdollista vuorotyötä, saatat olla hakemamme henkilö. Työ tapahtuu NC-ympäristössä ja se tehdään alkuun koneistuskeskuksella tai NC-sorvilla. Tulevaisuudessa on mahdollista työskennellä myös eri tehtävissä työkaluosastolla. Odotamme hakijoilta moniosaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta ja ammattimaista otetta työskentelyyn. 

Eduksesi katsotaan:
- kone- ja metallialan koulutus
- työkokemus työkalujen valmistuksesta
- NC-koneistus- ja CAD/CAM osaaminen

- hionnan ja kipinätyöstön tuntemus
- oma-aloitteisuutta
- kykyä oppia uusia asioita nopeasti

 

Myös juuri opintonsa päättäneet tai keväällä valmistuvat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Koska työ vaatii erityisosaamista, olemme tarvittaessa valmiita kouluttamaan valitsemamme henkilön haettavaan tehtävään.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille http://go-on.likeit.fi/apply/29592753 kautta, mutta viimeistään 24.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tarjoamme miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449054
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Jämsä, Muurame, Äänekoski