(Poistunut julkaisusta)

Työkaluinsinööri Ruiskuvalutuotantoon, Sulapac Oy
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Sulapac Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt maailman ekologisimman pakkausmateriaalin. Kehitetty Sulapac-innovaatio on yhdistelmä puuta ja biohajoavia sidosaineita, materiaali on palkittu ja noteerattu maailman pakkausmarkkinoilla potentiaalisena muovin korvaajana. Haluatko sinä olla mukana maailmaa paremmaksi muuttavassa menestystarinassa? Tavoitteenamme on rakentaa Sulapacista ensisijainen kestävän kehityksen pakkauspartneri maailmanlaajuisesti.

Sulapac hakee menestystarinansa tekemiseen mukaan toimintalähtöistä ja kehittymishaluista

TYÖKALUINSINÖÖRIÄ

Vastaat Sulapac-tuotteiden ruiskuvalumuottien hankinta- ja käyttöönottoprojekteista, osallistut tuotesuunnitteluun ja projektien tarjouslaskentaan, sekä osaltasi kehität asiakaslähtöisesti vastuualueesi toimintoja. Ruiskuvalutuotannon elementit ovat sinulle tuttuja. Arvostamme kokemusta yhteistyöstä muotti- ja tuotesuunnittelijoiden kanssa, sekä osallistumista esim. muottisuunnittelun määrittelyyn ja ongelmanratkaisuun tuotannossa, tuotantolinjojen ajoparametrien ja lopputuotteiden laadun osalta.

Toimit itsenäisesti ollen myös tiimipelaaja. Matkustaminen sekä Suomessa, että ulkomailla on osa työtäsi.

Olet ratkaisuhakuinen, analyyttinen ja sinnikäs tekijä, joka suunnitelmallisella tekemisellä varmistaa laadukkaiden lopputulosten saavuttamisen. Onnistumistasi tukee tekninen koulutus ja osaaminen kone- tai muovitekniikan alalta, sekä kokemus erityisesti tuotannon projektiluonteisesta hallinnasta. Pystyt tukemaan asiakasprojektien tarjouslaskentaa muottien ja tuotteiden hintarakenteiden osalta. Biomateriaalien tuntemus ja laatujärjestelmien hallinta ovat eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää toimintoja ja kehittyä ammatillisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on mahdollisuus tehdä merkittävä globaali tarina tulevaisuutta muokaten. Tukikohtasi on Helsingin Kampissa erinomaisten yhteyksien keskellä.

Mikäli tämä tuntuu sinun paikaltasi tulevaisuuden tekijänä, hae rohkeasti heti sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset ansioluetteloineen viimeistään ti 27.3.2018 rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin osoitteessa www.badenochandclark.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Mika Palmio numerossa 0400 53 55 53.

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.