(Poistunut julkaisusta)

Työkaluhuoltaja/koneistaja Selcastille Karjaalle
Selcast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018
Selcast Oy
Selcast Oy on valmistanut alumiinisia sähköasennustarvikkeita ja teollisuuskomponentteja jo vuodesta 1945. Tuotteemme soveltuvat parhaiten olosuhteisiin, joissa laatuvaatimukset ovat korkeat ja tuotteiden tulee olla erityisen kestäviä. Valmistamiemme valettujen sähkötarvikkeiden valikoima on yksi maailman laajimmista. Se sisältää mm. erilaisia jakorasioita, kytkimiä, pistorasioita, valaisimia ja koteloita, joita kaikkia on mahdollista räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotamme myös useita laiva-asennuksiin soveltuvia malleja.
Toimenkuva
Palkkaamme nyt vakituiseen työsuhteeseen työkaluhuoltajan/koneistajan.

Työn aiempi tekijä on siirtymässä eläkkeelle ja nyt tarvitaan korvaajaa. Tärkeimmät tehtävät ovat:
- muottien huolto ja korjaustyöt
- metallikoneistusta: sorvaus , jyrsintä, hionta, hitsausta . Vaativammat muottien koneistustyöt ulkoistettu , silloin työkaluhuoltaja huolehtii että tämä ostettu työ tulee tehty ja koordinoi sen homman.
- valukoneiden huolto ja kunnossapitotyöt.
Odotamme sinulta
Etsimme tekijää, jolla on metallialan koulutus ja joka osaa käyttää myös tietotekniikkaa. Myöhemmin tulet toimimaan ns. valimon ”kymppinä”, joka hallitsee valimotarvikkeiden / varaosien tilaukset ja on mukana koordinoimassa valimon töitä. Tehtävään koulutetaan suomen kielellä, mutta kaksikielisyys on etu.

Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja luotettavuutta. Tulet myös toimeen muiden kanssa, eivätkä sosiaaliset taitosi rajoitu pelkästään facebookin päivittämiseen ;o). Haluat oppia homman hyvin ja kestät stressiäkin, jos sellaista vastaan tulee. Oikea asenne ratkaisee.
Muut tiedot
Koulutamme sinut tehtävään ja voit aloittaa työkalujen huoltotehtävistä edeten niistä vaativampiin. Tarjoamme sinulle vakituisen, kehittyvän työtehtävän ja palkkaa lupaamme sinun oman asenteesi ja taitojesi mukaan.

Sinut palkataan suoraan Selcastille, mutta VMP avustaa rekrytoinnissa, joten hae heti oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi suoraan osoitteella raasepori@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Marjo Järvinen, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.08.2018 mennessä.