(Poistunut julkaisusta)

Työkaluhuoltaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Oletko luotettava ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja vailla uusia haasteita? Haemme nyt työkaluhuoltajaa syvävetotyökalujen huolto- ja korjaustöihin Akaalle. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaan!

Tulet työllistymään vakituiseen, mukavasti haastavaan ja kehittyvään tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää metallialan koulutusta ja työkokemusta alalta. Asenne on kuitenkin tärkein ja koulutammekin sinut tehtävään – voit aloittaa työkalujen huoltotehtävistä edeten niistä vaativampiin tehtäviin. Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja tarkka tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Osaat käyttää myös tietotekniikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Sasu-Pekka Tuomi, p. 050 597 7523. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävään 17.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.