Työkaluhuoltaja Kalevala Koru Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko taitava käsistäsi? Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä korutuotannon parista? 

Haemme osaavaa korutuotannon työkaluhuoltajaa Kalevala Korulle Helsinkiin Konalaan vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on laatuorientoitunut ja sosiaalinen tiimipelaaja, jolle puristintekniikoissa käytettävät työkalut ovat tuttuja. 

Kotimainen valmistus ja vastuulliset toimintatavat ovat Kalevala Korun tärkeimpiä arvoja. Kalevala Koru on paitsi suurin suomalainen, myös yksi suurimmista Pohjois-Eurooppalaisista korubrändeistä. Kalevala Koru on arvostetuin suomalainen korubrändi ja kuuluu arvostetuimpiin kotimaisiin brändeihin.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät epäkesko- ja kitkapuristintekniikoissa käytettävien työkalujen huoltoa ja valmistusta. Pääset myös osallistumaan uusien prässättävien tuotteiden valmistuksen suunnitteluun sekä koruaihioiden valmistukseen tarpeen mukaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden korutuotannon työntekijöiden kanssa ja alan kokemuksen lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovatkin tehtävässä tarpeen. Työtehtävässäsi sovelletaan Jalometallialan työehtosopimusta. Työaikasi on liukuva ja työt alkavat arkisin klo 6.00-8.00 välillä. Viikoittainen työaikasi on 40h. 

Arvostamme

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai metallialan perustutkintoa
  • Kitka- ja epäkeskopuristimien tuntemusta sekä halua kehittää osaamistaan
  • Itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Työturvallisuuden hyvää huomiointia kaikissa tehtävissä 

Tarjoamme sinulle

Kalevala Koru on ylpeä me-hengestään ja Konalassa ollaankin yhtä suurta perhettä. Kalevala Korulla viihdytään hyvin ja pitkät työsuhteet ovat tyypillisiä. Reilun työnantajan ja mukavan työporukan tuen ohella joustavat työajat lisäävät työssä viihtymistä. Näiden ohella Kalevala Koru tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut ja kerromme näistä lisää tavatessamme haastattelussa.

Kalevala Korulla toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätteeksi. WorkPowerin työntekijänä saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: työkalunhuoltaja, prässäri, työkalunvalmistaja, metallityöntekijä, koneenkäyttäjä, työstökoneen käyttäjä, työstökoneasentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot