(Poistunut julkaisusta)

Työkaluasentaja
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

TT-Gaskets Oy (Tampereen Tiivisteteollisuus Oy) on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Asiakkaitamme ovat mm. teknologia- ja kemianteollisuus Suomessa ja ulkomailla. Työllistämme Tampereella yli 80 työntekijää, minkä lisäksi yhtiöllämme on myyntiverkosto Pohjoismaissa sekä Venäjällä. Tutustu toimintaamme tarkemmin osoitteesta www.tt-gaskets.fi

Etsimme asiakkaamme ammattitaitoiseen tiimiin TYÖKALUASENTAJAA vaihtamaan tuotannon koneille työkaluja. Etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Henkilö työllistyy suoraan Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:lle.

Työkaluasentajan päätehtävä on asentaa osaston epäkeskopuristimelle työkalut ja leikata raaka-aine sopivan kokoisiin kaistoihin. Käytössä osastolla on useita manuaalisia sekä automaattisia koneita. Työskentelet puristinosastolla neljän muun henkilön kanssa. Asennukset ovat välillä melko haastaviakin, joten sopiva rauhallisuus ja pitkäjänteisyys ovat tekijälle hyviä ominaisuuksia.

Odotamme tekijältä:
• metallialan koulutusta- ja/tai kokemusta
• tarkkuutta ja sinnikkyyttä
• ahkeraa ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta
• tiimityöskentelytaitoja
• kuvienlukutaitoa ja mittavälineiden käytön hallintaa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ammattitaitoasi vastaavan palkkauksen. Saat tehtäviisi perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä/työyhteisöä.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:lle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon/Sihdin HR konsultti Teija Rauhala, 040 585 1920. Laitathan hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.