Työkaluasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Laadukkaat, ammattitaitoiset ja asiakkaan tarpeen mukaiset tiivistysratkaisumme ovat johtaneet onnistuneeseen yhteistyöhön monilla eri teollisuuden aloilla. Tiivistysratkaisumme palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa.

Tutustu meihin sivuillamme http://www.tt-gaskets.fi/tt/

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työkaluasentajaa. Työtä tehdään ma - pe päivävuorossa.

Työkaluasentajan päätehtävä on asentaa osaston epäkeskopuristimille työkalut ja leikata raaka-aine sopivan kokoisiin kaistoihin. Osastolla on useita manuaalisia ja automaattisia epäkeskopuristimia. Työkaluasentajalla on lähtökohtaisesti oltava metallialan taustaa, jotta ymmärtää työkalut ja leikattavat raaka-aineet. Asennukset ovat välillä vaikeita ja pitkiä, joten hyvät hermot ovat tässä työssä enemmän kuin paikallaan.

Lisäksi toivomme hyviä tiimityötaitoja. Kuvien lukutaito ja mittavälineiden käyttötaito on välttämätöntä.

Tarjoamme:

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan

- kilpailukyisen palkan

- pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen Tiivisteteollisuuden kirjoille, ei siis vuokratyösuhde.

Ei suoria yhteydenottoja Tampereen Tiivisteteollisuuteen. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut:

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1142662
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere