(Poistunut julkaisusta)

Työkalu- ja varaosamyyjä
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava suomalainen perheyritys, jonka toimialana ovat työkalut, -koneet ja -laitteet, työvaatetus sekä varaosat.
Toimintaa on edustettuna useilla paikkakunnilla ja asiakaskunta on hyvin laaja. Se koostuu harrastajista ammattilaisiin. Nuorekkaan ja kasvuhakuisen yrityksen toiminta perustuu hyvin hoidettuihin asiakassuhteisiin. Toiminta on tehokasta, vastuullista ja luotettavaa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen työyhteisöön työkalu- ja varaosamyyjää myymälätyöskentelyyn Tampereelle. Sinulla on aktiivinen myynnillinen työote ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Arvostamme tuntemusta sähkötyökaluista, koneiden (esim. traktorit) ja laitteiden varaosista sekä työvaatetuksesta. Hydrauliikan tuntemus on vahva etu. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen ja työkavereiden tuen.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työaika on keskimäärin 37,5 h viikossa maanantaista lauantaihin myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kaupan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 8-16 -välisenä aikana.