(Poistunut julkaisusta)

Työjärjestelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsimme HRV-Palveluille työjärjestelijää Tampereen toimistolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, nykyisen työntekijän siirtyessä organisaatiossa toisiin tehtäviin. Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa.

HRV-Palvelut Oy on vuodesta 2010 toiminut perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. HRV-Palveluiden vuosittainen liikevaihdon (2,2 milj 2018) kasvu on ollut noin 30% luokkaa ja yritys työllistää tällä hetkellä vajaat 20 henkilöä. Toimipaikat sijaitsevat Riihimäellä, Espoossa ja Tampereen alueella.

Tehtävänkuvaus

Työjärjestelijän työnkuva koostuu päivittäisestä työtilauksien ja työntekijöiden koordinoinnista.  Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat palvelutilausten vastaanotto puhelimitse, niiden aikataulutus ja priorisointi, sekä töiden eteenpäin jakelu työntekijöille.

Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Olet isossa roolissa kaluston ja työntekijöiden tehokkaan ajankäytön koordinoinnissa. Työssäsi raportoit sekä sisäisesti että ulkoisesti asioista eteenpäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- hyvää paineensietokykyä vaihtuvissa tilanteissa
- oma-aloitteisuutta
- nopeaa omaksumiskykyä asioista
- tehokasta ajankäytön hallintaa ja
- hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus tekniseltä alalta tai vaativia organisointitaitoja vaativista toimistotöistä, alalle soveltuva koulutus sekä tekninen ymmärrys LVI-tekniikasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan kasvuyrityksessä sekä hyvän työympäristön ja asianmukaiset työvälineet Tampereen Tampellassa sijaitsevassa toimipisteessä.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään jo syyskuun alussa, joten toimi nopeasti ja hae tehtävään!

Lähetä työhakemuksesi nettisivujemme kautta palkkatoiveineen www.workpower.fi > Työjärjestelijä.

Lisätiedot tarvittaessa: HR-koordinaattori Jonna Kanerva, arkisin 8-16, p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.