(Poistunut julkaisusta)

Työhyvinvointipäällikkö
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Onko sinulla vahvaa kokemusta työhyvinvoinnin kehittämisestä ja työkykyjohtamisesta? Ovatko työsuojelupäällikön tehtävät sinulle tuttuja? Tartutko työhön aktiivisella, kehittävällä ja eteenpäin vievällä asenteella?


Haemme nyt työhyvinvointipäällikköä vastaamaan konsernin henkilöstön työterveyden, työturvallisuuden ja työkyvyn kehittämisestä.


Työhyvinvointipäällikkönä vastuullesi kuuluvat yrityksen ulkoistetun työterveyshuollon toiminnan koordinointi ja kehittäminen, henkilöstön työkykyjohtaminen ja työeläkkeiden maksuluokkavaikutusten seuraaminen. Koordinoit ja kehität varhaisen tuen mallin mukaista toimintaa ja tuet esimiehiä mallin pitkäjänteisessä toteuttamisessa. Konsultoit esimiehiä ja työyhteisöjä henkilöstön työhyvinvoinnin tukemisessa. Vastaat ja kehität kolmikannassa Tokmannin ja ulkoistetun työterveyshuollon, eläkevakuutusyhtiön ja tapaturmavakuutusyhtiön välisestä yhteistyöstä. Eläkevakuutusyhtiön kanssa tehtävään yhteistyöhön liittyen vastaa työkyvyn tukemiseen ja työhyvinvointiin liittyvien investointien ja kustannusten raportoinnista sekä kustannusvaikutusten seurannasta. Konsernin työsuojelupäällikkönä johdat yhtiön työhyvinvointiryhmää, kehität yhtiön työturvallisuuskulttuuria ja osallistut tarvittaessa työsuojelutarkastuksiin.


Kuulut Tokmannin henkilöstöyksikön johtoryhmään ja raportoit tehtävästäsi konsernin henkilöstöjohtajalle.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vahvaa kokemusta työterveyden, työturvallisuuden ja työkyvyn johtamisesta. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä verkostoitua nopeasti. Olet toiminut aiemmin esimiestehtävässä ja tartut työhön aktiivisesti ja itseohjautuvalla asenteella. Lisäksi sinulla on valmius matkustaa kotimaassa. Kaupan alan tuntemus katsotaan eduksi.  


Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan Suomen johtavan halpakaupan kehitykseen ja menestykseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Meillä pääset osaksi ketterää kasvuyritystä, jossa on aidosti mukava työilmapiiri. Henkilöstöyksikön johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan yhtiön henkilöstöjohtamisen prosesseihin ja toimintatapoihin ja saat työhösi henkilöstöyksikön ammattilaisten tuen.


Tarjoamme työntekijöillemme myös hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Työpaikan sijainti


Toimistomme sijaitsee logistiikkakeskuksemme yhteydessä Mäntsälässä vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella.


Hakuohje ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.10.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sirpa Huuskonen p. 020 728 6520 torstaina 11.10 klo 16-17 ja perjantaina 12.10. klo 16-17.