(Poistunut julkaisusta)

Työhyvinvointikoordinaattori
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Vantaa

Etsimme työhyvinvointiyksikköömme koordinaattoria työskentelemään monipuolisessa ja kehittyvässä tehtävässä kiinteistötekniikan- ja teollisuuden johtavassa palveluyhtiössä! Oletko asiakaspalvelun taitaja, viestinnästä ja ihmisistä kiinnostunut tiimipelaaja?

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää toimintaa sekä osaavan tiimin tuen. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt tehtävässä jos nautit ihmisten kanssa työskentelystä sekä vaihtelevista työtilanteista ja tehtävistä, mutta myös rutiinitehtävät hoidat tarkasti ja huolellisesti. Olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulta löytyy motivaatiota ja intoa kehittää toimintaa ja tartut reippaasti toimeen.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm :
• työhyvinvointiyksikön hallinnolliset ja assistentin tehtävät
• työterveyspalvelun koordinointi (laskutus, korvaukset, seuranta)
• koulutusten, liikuntaetujen yms. koordinointi
• toimintajärjestelmän ylläpito ja hallinta
• yhteistyö verkostojen kanssa

Työhyvinvointi asioista viestimme mielellämme organisaation sisällä mutta myös ulkoisesti. Pääset osallistumaan viestintään ja saat apuja ja tukea viestinnän tiimiltä mutta toivomme sinulta myös omaa näkemystä ja kiinnostusta viestintäkanaviin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla muutaman vuoden kokemus asiakaspalvelun ja hallinnon tehtävistä, sujuva englannin kielen taito sekä tutkinto soveltuvalta alalta. Sinulla on hyvät IT- taidot ja hallitset MS Officen. Eduksi on työterveyshuollon tuntemus sekä taloushallinnon perustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työhyvinvointipäällikkö Nina Sulonen p. 040 519 6041. Rekrytoinnin teemme yhteistyössä VMP Groupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa myös HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 02.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1