(Poistunut julkaisusta)

Työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Elon työkyvyttömyysriskinhallinta hakee joukkoonsa työhyvinvoinnin kehittämispäällikköä. Palvelujemme tavoitteena on tukea asiakasyrityksissä tehtävää työkyvyttömyyseläkkeitä ennaltaehkäisevää työtä konsultoimalla hyviä henkilöstöjohtamisen käytäntöjä asiakasyrityksissä. Työhyvinvoinnin asiantuntijana toimit viidentoista hengen työkyvyttömyysriskinhallinnan tiimissä, jonka ammattilaiset toimivat eri puolilla Suomea. Työ on erittäin itsenäistä asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyötä.

Tehtävänäsi asiantuntijana on

- auttaa yritystä tunnistamaan työhyvinvointiin ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn vaikuttavat tekijät
- konsultoida sopivia käytäntöjä työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämiseen
- alentaa yritysten työkyvyttömyydestä aiheutuvia kustannuksia
- edistää asiakasyritysten myönteistä työskentelyilmapiiriä.

Teet yhteistyötä Elon asiakasvastuullisten, kumppaneiden ja ulkoisten asiantuntijoiden kanssa sekä eri toimialojen asiakasyrityksen johdon, HR:n ja esimiesten kanssa. Olet mukana monessa hankkeessa samanaikaisesti ja osallistut palvelujen kehittämiseen. Työ edellyttää sinulta joustavuutta sekä ajo- ja matkustusvalmiutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta

soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai merkittävää työkokemusta henkilöstön kehittämistehtävistä. Sinulla on vankka kokemus tiiviistä yhteistyöstä yritysasiakkaiden parissa työskentelystä sekä laajaa osaamista hyvistä henkilöstö ja työkykyjohtamisen käytännöistä. Olet myös hyvä kommunikoija ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Esiintyminen on sinulle luontevaa. Lisäksi sujuva suomen- ja englanninkielen taito auttavat sinua työssäsi. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. Etsimme henkilöä, jolla on innostunut, asiakassuuntautunut ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Tarjoamme sinulle

haasteellisen tehtäväkentän kehityshakuisessa yksikössämme. Saat mahdollisuuden kehittyä eläkealan työkykyjohtamisen osaajaksi ja pääset työskentelemään erittäin itsenäisenä työkykyjohtamisen kehittäjänä asiakasyrityksissämme. Elolaisena saat myös käyttöösi erittäin hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työhyvinvointijohtaja Anu Suutela-Vuorinen. Tavoitat hänet puhelimitse 21.9 2018 klo 9-11 ja 24.9.2018 klo 13-15 ja 25.9.2018 kello 10-12 numerosta 0449863272.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemuslomake CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2018.