Työhönvalmentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Amiko Työkykypalvelut Oy hakee työhönvalmentajaa toteuttamaan ammatillisen kuntoutuksen palveluita työeläke-, liikenne- sekä tapaturmavakuutusyhtiöille Tampereen alueelta käsin.

Amiko Työkykypalvelut Oy on osa valtakunnallisesti toimivaa Amiko Groupia. Konsernin toimialoina ovat mm. henkilöstöpalvelut sekä Amiko Analysis Oy, joka tuottaa työpsykologisia henkilöarviointeja. Käytämme valmennustyössämme Thomasin palvelutuotteita kartoittaaksemme henkilön toimintatyyliä, vahvuuksia sekä kehittämistarpeita.

Työhönvalmentajana toimit yhteistyössä kuntoutusasiakkaiden kanssa etsien työ- ja toimintakyvylle soveltuvia työkokeilu-, opiskelu- tai työpaikkoja. Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan jatkaminen työelämässä sairaudesta tai rajoitteesta huolimatta, joten työsi on merkityksellistä ja työpanoksesi arvokasta. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat olennainen osa osaamistasi, koska olet  kuntoutusasiakkaiden lisäksi tekemisissä eri toimialojen työnantajien, oppilaitosten, Kelan, TE-toimistojen sekä työterveyshuollon kanssa.

Toivomme, että olet ehtinyt hankkia kokemusta ammatillisen kuntoutuksen ohjauksesta tai muusta työllistymistä edistävästä työstä (työnvälitys, coaching, henkilöstövuokraus, rekrytointi tai henkilöstön kehittäminen). Sinulla on tehtävän hoitamiseen soveltuva vähintään amk-tasoinen koulutus sosiaali- ja terveysalalta tai muulta soveltuvalta alalta.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Tampereen toimistomme. Asiakkaita tavataan lähitoimipisteissämme ympäri maata, joten tehtävässä menestymisen edellytyksenä on matkustusvalmius. Työhösi voi sisältyä myös muita valmennuspalveluita (uudelleenohjaus- ja esimiesvalmennusta), joilla tuemme yritysasiakkaidemme työhyvinvointia ja työkykyä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat työskennellä meillä työhönvalmentajan tehtävässä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen verkkosivuillamme 25.10.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amiko työkykypalvelujen toimialajohtaja Olli Pitkänen, 050 3112298 12.-16.10 klo 12 - 14 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391954
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere