(Poistunut julkaisusta)

Työhönvalmentaja, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Valmennustoimintamme kasvaessa vahvistamme Uudenmaan alueen valmentajatiimiämme ja etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi valmentajaa työhönvalmennukseen toistaiseksi voimassaolevaan ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti toiveesi mukaisesti. Työ alkaa mahdollisimman pian (sopimuksen mukaan).

Spring Housen työhönvalmentajana tuet ja valmennat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työllistymisen edistämisessä. Vastaat omien asiakkaidesi yksilöllisestä työllistymisedellytysten kartoituksesta, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun valmentajatiimin kanssa. Teet moniammatillista yhteistyötä alueen työllistymisverkostojen kanssa. Työ tapahtuu eri paikkakunnilla Uudellamaalla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet suorittanut opettajan pedagogisen pätevyyden TAI työvalmentajan erikoisammattitutkinnon tai sitä vastaavan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon. Lisäksi sinulla on kokemusta työnhaku-, ura- tai työhönvalmennuksesta sekä muusta aikuisten opetus-, ohjaus- tai valmennusalan tehtävistä noin viiden vuoden ajalta. Arvostamme alueellista työelämätuntemustasi ja -verkostojasi.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Tarvittaessa pystyt valmentamaan asiakkaita myös englanniksi ja/tai ruotsiksi.

Olet valmis matkustamaan Uudenmaan alueella.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan ja kokopäiväisen tai toiveidesi mukaisesti osa-aikaisen työn kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Me StaffPoint-konsernissa työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 osaajaa ympäri Suomen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joiden avulla autamme ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat puhelimitse Silja Grönholmilta p.0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi