(Poistunut julkaisusta)

Työhönvalmentaja, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Valmennustoimintamme kasvaessa vahvistamme Uudenmaan alueen valmentajatiimiämme ja etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi valmentajaa työhönvalmennukseen toistaiseksi voimassaolevaan ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Valmennus alkaa syksyllä 2019.

Spring Housen työhönvalmentajana tuet ja valmennat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työllistymisen edistämisessä. Vastaat omien asiakkaidesi yksilöllisestä työllistymisedellytysten kartoituksesta, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Teet moniammatillista yhteistyötä alueen työllistymisverkostojen kanssa. Työ tapahtuu eri paikkakunnilla Uudellamaalla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. Toivomme myös, että sinulta löytyy alaan liittyvä erikoisammattitutkinto (esim. työvalmentajan erikoisammattitutkinto tai sitä vastaava kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto). Lisäksi sinulla on kokemusta työnhaku- tai uravalmennuksesta sekä muusta aikuisten opetus-, ohjaus- tai valmennusalan tehtävistä vähintään neljän vuoden ajalta. Katsomme eduksi alueellisen työelämätuntemuksesi ja -verkostosi.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Tarvittaessa pystyt valmentamaan asiakkaita myös englanniksi ja/tai ruotsiksi.

Olet valmis matkustamaan Uudenmaan alueella.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan ja kokopäiväisen työn kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Me StaffPoint-konsernissa työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 osaajaa ympäri Suomen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joiden avulla autamme ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 4.8.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat puhelimitse ti 9.7 klo 10-11 sekä to 11.7 klo 14-15, numerosta 0445242310 Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi