(Poistunut julkaisusta)

Työhönvalmentaja (Uusimaa)
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Etsimme osaavaan joukkoomme kolmea kokenutta ja ammattitaitoista

TYÖHÖNVALMENTAJAA

kaksivuotiseen työhönvalmennuspalveluun Uudellemaalle.

Työhönvalmennuspalvelu on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston työttömille työnhakija-asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista ja intensiivistä tukea ja valmennusta saavuttaakseen työllistymisen tavoitteensa. Palvelun kohderyhmänä ovat asiakkaat, joilla on diagnosoitu tai epäilty neuropsykiatrinen tai vastaava oireyhtymä, kuten autismin kirjon oireyhtymä tai jokin muu neuropsykiatrinen oireyhtymä. Palvelussa tavoitteen saavuttaminen edellyttää erityistä ja kokonaisvaltaista tukea.

Työhönvalmentajilta edellytetään aikaisempaa työkokemusta työhönvalmennuksesta ja tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta (esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta) ja työhönvalmentajan erikoisammattitutkintoa tai sitä vastaavaa kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkintoa. Lisäksi toivomme erityispedagogiikan pätevyyttä (vähintään 40 op) tai pedagogista pätevyyttä (vähintään 60 op).

Edellytämme erinomaisia tietoteknisiä ohjaustaitoja, palveluohjaustaitoja, yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja, kokemusta yritysyhteistyöstä sekä yhteistyöstä muiden välityömarkkinatoimijoiden kanssa. Edellytämme myös kehittämismyönteisyyttä ja vuorovaikutustaitoja. Perehtyneisyys nykyiseen sosiaaliturvaan, työvoimahallintoon ja koulutusjärjestelmään on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Tehtävä alkaa syyskuussa 2019, mikäli hanke toteutuu ja jatkuu määräaikaisena 31.8.2021 saakka.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme. Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tiedustelut puhelimitse keskiviikkona 10.7.2019 klo 9.00-11.00 palvelupäällikkö Antti Klaavu p. 040- 505 0286, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-11.00 ja perjantaina 12.7.2019 klo 9.00-11.00 kehittämispäällikkö Sanna Laine p. 044-5512 408.

NYn valtakunnallisen järjestölähtöisen työn tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle. Vuosittain yli 2 500 vanhempaa saa välineitä parempaan vanhemmuuteen Vanhempien Akatemian kurssien, ryhmien ja henkilökohtaisen tuen kautta. Avopalveluissa ja sosiaalisen työllistymisen klubitaloissa, pajoissa ja hankkeissa rakennetaan yksilöllisiä polkuja itsenäisempään elämään, opiskeluun tai töihin yli 2 000 ihmiselle. Erityisryhmien asumisen palveluissa ja lastensuojelun sijaishuollon asiakkaina on lähes 400 lasta, nuorta ja aikuista.