(Poistunut julkaisusta)

Työhönvalmentaja, Pohjois-Karjala
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi valmentajaa yksilövalmennuspalveluumme Pohjois-Karjalan alueelle määräaikaiseen työhön vuoden 2020 loppuun asti. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työ on kokopäiväinen tai oman toiveesi mukaan osa-aikainen. Spring Housen valmentajana tuet ja valmennat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työllistymisen edistämisessä. Vastaat omien asiakkaidesi yksilöllisestä työllistymisedellytysten kartoituksesta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Teet moniammatillista yhteistyötä alueen työllistymisverkostojen kanssa. Työhön voi sisältyä myös jonkin verran ryhmäohjausta, mutta pääpaino on yksilövalmennuksessa. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on korkeakoulututkinto ja opettajan pedagoginen pätevyys. Lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Käytät valmentaessasi toiminnallisia menetelmiä ja ohjaavaa otetta. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Olet valmis matkustamaan Pohjois-Karjalan alueella.

Arvostamme alueellista työelämätuntemustasi ja -verkostojasi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäiväisen tai toiveidesi mukaan osa-aikaisen ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 26.1.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi tai puhelimitse numerosta 0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi