(Poistunut julkaisusta)

Työhönosallistuva kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Toivotko työsi sisältävän sankokaupalla asiakaspalvelua sekä aktiivista arkiliikuntaa?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KOHDEVASTAAVAKSI

 

kokoaikaiseen vakityöhön. Tässä tehtävässä työskentelet palvelumestarin oikeana ja toisinaan myös vasempana kätenä ja organisoit siivoojat töihinsä päivittäin niin, että kaikissa asiakaskohteessa on asiansa osaava työntekijä. Perehdytät, opastat ja neuvot- tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Työkokemus siivousalalta ja alan tutkinto on puhdasta plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Lisäksi toivomme vielä joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. B- ajokortti on vaatimuksena paikan saamiselle. Kielivaatimuksina suomi ja englanti, ruotsin kielen taito plussaa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

 

Oletko se juuri sinä, ketä täällä jo odotamme?

Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja asiassa edetään ehti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.