(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva vuorovastaava
Pharmacare Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme nyt pikaisella aikataululla työhön osallistuvaa vuorovastaavaa suojavaatetuotannon iltavuoroon Pharmacare Nova Oy:lle Hollolaan Salpakankaalle.

Työt alkavat pikaisella aikataululla heinäkuun tai viimeistään elokuun alun aikana, joten mikäli kiinnostut, niin jätäthän hakemuksesi tehtävään viipymättä. Hakemuksia aletaan käydä läpi heti.

Toimenkuvaan kuuluu paljon tuotannon päivittäiseen pyörimiseen vaadittavia konkreettisia tehtäviä mm. varastonseurannasta tuotantotason raportointiin ja laadunvalvontaa, mutta myös oman vuorosi tehokkaan toiminnan varmistaminen ja hyvän tiimihengen ylläpito. Osallistut vastaavan töidesi ohessa myös itse suojavaatetuotannon tehtäviin. Autat ja ratkot ongelmia tilanteen mukaan.

Pääsääntöinen työaika tehtävässä on iltavuoro, maanantaista perjantaihin klo 13.30–22.30. Työhön kuuluvat valmistelevat työt ennen iltavuoron alkua sekä raportointi vuoron jälkeen. Vuoron aikana vastaavana vastaat tuotteiden laadusta ja tuotannon tehokkuudesta.

Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tsempparia. Yhteistyö- ja kommunikaatiotaitosi tulee olla erinomaiset ja olet ehdottoman luotettava. Toimit oman vuorosi vastaavana, joten olethan ihmisläheinen, tiimihenkinen hyvän hengen luoja, mutta sinulta löytyy myös jämäkkyyttä hoitaa haastavammatkin tilanteet.

Eduksi katsomme ehdottomasti, että olet kätevä käsistäsi ja vähän ”tekninen” henkilö, jolloin voisit olla apuna myös, jos esimerkiksi koneissa ilmenee tarkistettavaa.

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla Pharmacare Nova Oy:n tiloissa.

Valitun henkilön kanssa solmitaan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta.

Rekrytointia tehtävään hoitaa Barona, joten mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta Lassi Kaarnalta numerosta 050 572 4853. Olemme parhaiten tavoitettavissa aamupäivisin klo 9–10 välillä.