(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva varastopäällikkö, Menumat Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Olemme innovatiivinen ja halutuin ateriapalvelu - niin kotona kuin paikoissa, joissa herkutellaan yhdessä. Työllistämme 20 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Lisää meistä osoitteessa www.menumat.fi.

Etsimme nyt aktiivista varastopäällikköä Vantaalla sijaitsevaan pakkasvarastoomme.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi yli puolet työajastasi koostuu päivittäisistä varastotehtävistä, kuten keräilystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja katsomme eduksesi elintarvikealan tuntemuksen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat hyvillä tiiminvetäjän taidoillasi kahden hengen varastotiiminne puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen- ja hyvää englannin kielen taitoa sekä tietotekniikan perusteita. Odotamme sinulta lisäksi trukinajotaitoa ja B-ajokortti katsotaan eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Menumat Oy:n palvelukseen.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän logistiikan parista sekä pääset mukaan kehittämään varaston toimintaa myös tulevaisuudessa.

Oletko etsimämme logistiikan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Menumat Oy:lle.