Työhön osallistuva työnjohtaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Etsimme asiakkaallemme Nakkilaan työnjohtajaa / työhön osallistuvaa kymppiä toimimaan metallipajalla monipuolisissa tehtävissä.

Työnkuvaus:
Osaat lukea piirustuksia ja sinulla on mielellään aiempaa kokemusta mig-hitsauksesta. Sinulta ei mene sormi suuhun, jos muu tuotannon porukka tarvitsee apua esimerkiksi laitevian tai särmäyksen merkeissä. Olet mielellään kerryttänyt työnjohtokokemusta etkä pelkää toimia tarvittaessa itsekin jollakin koneella. Olet lisäksi organisointitaitoinen ja luotettava.

Odotamme sinulta:
- monipuolista osaamista metallipajan työtehtävistä
- piirustusten lukutaitoa
- laitehuollon osaamista
- kokemusta myös kokoonpanosta ja kasauksesta
- mielellään myös työnjohtokokemusta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi tammikuussa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:

Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

HR Trainee Enni Korpunen
040 7050 722
enni.korpunen@workpower.fi

avainsanat: työnjohtaja, kymppi, hitsaus, teollisuus, piirustukset, metalliala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406117
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Nakkila