Työhön osallistuva työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Pidätkö käytännön läheisestä työstä? Viihdytkö tehtävässä, jossa saat toimia tiiminvetäjänä?

ISS Palvelut etsii
nyt työhön osallistuvaa työnjohtajaa vahvistamaan tiimiämme Jämsään.

Industry & Transportation avainasiakasyksikössämme tekniset palvelut tarjoaa asiakkaillemme teknisiä huoltopalveluita ja kiinteistöjen korjausta sekä uudistamisprojekteja. Tekniset palvelut tekevät tiivistä yhteistyötä ISS:n kiinteistöhuollon kanssa, jonka avulla voimme varmistaa tehokkaan, laadukkaan ja asiakaslähtöisen toiminnan.

Tässä tehtävässä vastaat teollisuusasiakkuutemme päivittäisistä taloteknisistä huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöistä osana huoltotiimiä. Työaikasi sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välillä ja työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

Tehtävään edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta puunjalostusteollisuuden parista. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi sähkö-, LVI- huolto-, turvalaitetekniikan- tai kylmälaiteasentajana ja yleisimmät huoltokirjat sekä SAP-järjestelmä ovat sinulle tuttuja. Lisäksi kokemus LVIKAS huolto- korjaus- ja uudisasennuksista on välttämätöntä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät organisointitaidot ja viihdyt opastavassa asemassa.

Me tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä reilun tiimin tueksesi. Tehtävässä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään osaamistasi entisestään. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta sekä kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi tähän tehtävään heti tai viimeistään 3.6.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot