(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja
KWH Freeze Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme KWH Freezelle työhön osallistuvaa työnjohtajaa kesälomansijaisuuteen. Työt alkavat kevään aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla aluksi elokuun loppuun saakka, mutta hyvin töissä pärjänneellä saattaa olla mahdollisuus jatkaa myös syksyllä. Töitä tehdään arkisin klo 06-22 välillä. Kyseessä on pakkasvarasto (noin -23 astetta), mutta sinun pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan lämpimässä, asiakaspalvelupisteen yhteydessä.

Tässä tehtävässä vastaat oman vuorosi osalta varaston päivittäisistä toiminnoista ja operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Valvot tuotteiden vastaanottoa ja koordinoit tuotteiden sijoittelua varastolla, ohjeistat keräilijöitä tarpeen mukaan ja huolehdit lähtöalueen sujuvasta toiminnasta. Rooli on työhön osallistuva ja tarpeen mukaan työskentelet asiakaspalvelupisteellä ohjeistaen mm. saapuvan ja lähtevän tavaran kuskeja.

Haemme työnjohtajaksi oma-aloitteisen ja aikaansaavan asenteen omaavaa henkilöä, jolla on luontainen ominaisuus hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvät sosiaaliset taidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä priorisointitaitoja sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä samaan aikaan.

Arvostamme erityisesti aikaisempaa logistiikka-alan kokemustasi sekä ymmärrystäsi logistiikan prosesseista. Aikaisempaa työnjohdollista kokemusta et välttämättä tarvitse, vaikka ei tästä haittakaan ole, kunhan sinulta löytyy halua oppia ja kykyä ottaa roolin mukaista vastuuta. Löytyyhän sinulta myös tarvittavat tietotekniset taidot sekä sujuva suomen kielen taito ja kiitettävä englannin kielen osaaminen.

Jos paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.