(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Fortumin Espoon Juvanmalmin vesienkäsittelylaitokselle työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Laitoksella käsitellään hiekkaisia ja öljyisiä jätevesiä. Tehtäviisi kuuluu kuormien vastaanotto, laitoksen operointi ja muut ylläpitoon liittyvät tehtävät sekä laitoksen työnjohto. Työhön osallistuvana työnjohtajana vastaat laitoksen päivittäisistä operatiivisista tehtävistä. Laitoksemme on toiminnassa klo 6.00 - 18.00 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia tehtäviä kasvavalla toimialalla sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ympäristöhuollon alalla. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri) ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työnjohtokokemus on etu. Työ vaatii itsenäistä otetta, ongelman ratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tartut pienessä yksikössämme ennakkoluulottomasti monenlaisiin tehtäviin. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit jätä hakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmään viimeistään 23.2. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä: Piritta Lohela, käyttöinsinööri, 050 327 1894, klo 7:00-15:30.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.