(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme


TYÖHÖN OSALLISTUVIA TYÖNJOHTAJIA VIHERALUEIDEN YLLÄPITOON

 

Minkälainen pesti? Tehtävässä ohjaat oman vastuualueesi tekemistä työsuunnitelmien mukaisesti oman tiimisi kanssa. Suurimman osa työajastasi olet kentällä kädet savessa. Käytännön tekemisen lisäksi työhön kuuluu myös työsuunnitelman seuraaminen ja raportointi. Kyseessä on kokopäiväinen, vakituinen työsuhde kilpailukykyisen palkan kera. Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Työpäivä alkaa joko L&T:n Vantaan tai Espoon varikolta ja asiakaskohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Työsuhteesi alkaisi heinä-elokuussa 2019.


Ketä etsimme? Haussa meillä on varsinainen viheralan rautainen ammattilainen: sinulta löytyy niin alan työkokemusta useammalta vuodelta kuin myös koulutusta. Aiempi kokemus tiimin sekä isojen työmaiden ja kokonaisuuksien ohjaamisesta on tässä työssä iso valtti. Omaat palvelualttiutta, osaat priorisoida asioita ja työskenetytapasi on suunnitelmallista. Olet sosiaalisesti skarppi ja toimit niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa palveluhenkisellä otteella. Ymmärrät myös miten voit omalla työlläsi vaikuttaa tavoitteiden saavuttamiseen ja sinulla on intoa päästä tavoitteisiin. Työssä käytetään paljon erilaisia järjestelmiä, joten olet tietoteknisesti näppärä. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä edellytys.


Mitä tarjoamme sinulle? Viherala vie helposti mennessään - perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan.


Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle viherpeukalolle, joten jätä hakemuksesi 15.7.2019 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse työmaapäällikkö Marja Varjoniemi, marja.varjoniemi(at)lassila-tikanoja.fi. tai liiketoimintapäällikkö satu Sokkinen, satu.sokkinen@lassila-tikanoja.fi