(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme asiakkaallemme Stena Recycling Oy:lle työhön osallistuvaa TYÖNJOHTAJAA Tahkoluotoon

Pääasiallinen tehtävä tulee olemaan päivittäi­nen työnohjaus ja sen organisointi Tahkoluodossa. Työnjohtaja vastaa yksikössä sovituista toiminnoista ja prosesseista. Työnjohtaja osallistuu viikoittaiseen töiden suunnitteluun. Hän toimii tarvittaessa yksikönpäällikön tai muiden työnjohtajien sijaisena. Työnjohtaja raportoi Tahkoluodon päällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillista tai opistoasteen teknistä koulutusta ja kokemusta ympäristöalalta, maanrakennusalalta, mekaanisesta prosessitekniikasta tai raskaasta teollisuudesta ja ainakin 5 vuoden kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä ja käytännön esimiestyön osaamista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii toimeen tarttumista ja sovittujen asioiden loppuun viemistä, organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä paineensietokykyä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyvää ulosantia, hyvää suullista kommunikaatiokykyä suomeksi ja käytännön tarpeisiin riittävää englannin kielen taitoa. Työnjohtajalla on valmius vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset verkkosivujemme www.amiko.fi kautta.

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall AB-konserniin. Konsernin palveluksessa on n. 3400 työntekijää ja liikevaihto on 2 miljardia. Meillä on 13 yksikköä Suomessa ja palveluksessamme on noin 120 henkilöä. Stena Recycling Oy on Suomessa alansa ensimmäinen yritys, jolle on myönnetty ISO 14001 -ympäristöhallintajärjestelmän ja OHSAS 18001 -työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän sertifikaatit.