(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja viherrakentamiseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme Lahden alueelle


VIHERRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA TYÖHÖN OSALLISTUVAKSI TYÖNJOHTAJAKSI

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Tehtävässä ohjaat tiimin tekemistä työsuunnitelmien mukaisesti kentällä kädet savessa. Käytännön tekemisen lisäksi työhön kuuluu myös työsuunnitelman seuraaminen ja raportointi sekä hankintojen tekeminen annettujen ohjeiden mukaan. Kyseessä on kokopäiväinen, vakituinen työsuhde kilpailukykyisen palkan kera. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin klo 7-15, mutta toivomme sinulta joustoa työvuorojen suhteen.


Ketä etsimme? Olet viherrakentamisen ja/tai maanrakentamisen kehäkettu, jolta löytyy alan kokemusta ja koulutusta. Aiempi kokemus tiimin sekä isojen työmaiden ja kokonaisuuksien ohjaamisesta on tässä työssä iso valtti. Sinulta löytyy pelisilmää erilaisten ihmisten kanssa ja toimit niin tiimiläistesi kuin asiakkaidenkin kanssa palveluhenkisellä otteella. Ihmisten lisäksi keskustelet sujuvasti myös erilaisten työssä tarvittavien järjestelmien kanssa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä edellytys.


Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä saat kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen viherrakentamisen parissa kilpailukykyisellä palkalla höystettynä. Tarjoamme mahdollisuuden erikoisammattitutkinnon suorittamiseen sekä työnjohtokoulutuksen. Meiltä saat hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon sairaanhoidon palveluineen ja sairauskassan. Tuemme myös vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojen kautta. Kaiken kukkuraksi saat myös erinomaisen esimiehen ja hyvän työköörin!


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 17.2.2020 mennessä. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivan tekijän löydyttyä! Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esimiehesi, työmaapäällikkö Joni Puoliväli antaa mielellään lisätietoja tehtävästä 4.2. klo 12-14.